Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/29190
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКамінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна-
dc.contributor.authorСімахіна, Галина Олександрівна-
dc.date.accessioned2019-04-25T12:16:30Z-
dc.date.available2019-04-25T12:16:30Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationКамінська, С. В. Оптимальні умови заморожування ягід з ніжною текстурою для отримання напівфабрикатів високої якості / С. В. Камінська, Г. О. Сімахіна // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 міжнародної конференції молодих аспірантів і студентів, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 11-12 квітня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – Ч. 1. - С. 33.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/29190-
dc.description.abstractНіжна текстура ягід суниці і подібних видів зумовлена будовою самих ягід. Другою особливістю структури ягід суниць є наявність у них потовщеного квітколожа. Попередні дослідження показали, що очищена перед заморожуванням від квітколожа ягода після дефростації має значно нижчі якісні та органолептичні показники, ніж неочищена. Тому ми вирішили заморожувати ягоди суниці з квітколожем для кращого збереження харчових нутрієнтів.Gentle texture of strawberries and similar species is due to the structure of the berries itself. The second feature of the structure of strawberry berries is the presence of a thickened corolla. Previous studies have shown that the berry has been purified before freezing from cornflower after defrosting has significantly lower qualitative and organoleptic characteristics than untreated. Therefore, we decided to freeze strawberries with a flower pot for better preservation of nutritional nutrition.uk_UA
dc.language.isouk_UKuk_UA
dc.subjectсуниціuk_UA
dc.subjectзаморожуванняuk_UA
dc.subjectзовнішній виглядuk_UA
dc.subjectклітинний сікuk_UA
dc.subjectзберіганняuk_UA
dc.subjectдефростаціяuk_UA
dc.subjectкріопротекториuk_UA
dc.subjectstrawberriesuk_UA
dc.subjectfreezinguk_UA
dc.subjectappearanceuk_UA
dc.subjectcell juiceuk_UA
dc.subjectstorageuk_UA
dc.subjectdefrostinguk_UA
dc.subjectcryoprotectantsuk_UA
dc.subjectкафедра технології оздоровчих продуктівuk_UA
dc.titleОптимальні умови заморожування ягід з ніжною текстурою для отримання напівфабрикатів високої якостіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
7.pdf385.79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.