DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/29203

Название: Кавбуз – перспективна сировина для виробництва оздоровчих продуктів
Другие названия: Kawbuz is a promising raw material for the production of health products
Авторы: Береза-Кіндзерська, Людмила Василівна
Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна
Романовська, Тетяна Іванівна
Bereza-Kіndzerska, Ludmila
Bazhay-Zhezherun, Svetlana
Romanovska, Tatyana
Ключевые слова: кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів
кафедра технології оздоровчих продуктів
Issue Date: 2018
Библиографическое описание: Бажай-Жежерун, С. Кавбуз – перспективна сировина для виробництва оздоровчих продуктів / С. Бажай-Жежерун. Л. Береза-Кіндзерська, Т. Романовська // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : збірник матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції, 14-15 листопада 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. – С. 62-63.
Краткий осмотр (реферат): Нами досліджено зміст важливих макронутриентов кавбуза, вітамінів, харчових сорбентів. Визначено фізико-хімічні властивості харчових волокон кавбуза. Науково обгрунтовано та розроблено спосіб підготовки пюре кавбуза, визначено його основні фізико-хімічні показники. Відзначено, що завдяки наявності значної кількості пектинових речовин і клітковини, які характеризуються високою водопоглинальну здатністю, пюре має хороші технологічні характеристики. Нами исследовано содержание важных макронутриентов кавбуза, витаминов, пищевых сорбентов. Определены физико-химические свойства пищевых волокон кавбуза. Научно обосновано и разработан способ подготовки пюре кавбуза, определены его основные физико-химические показатели. Отмечено, что благодаря наличию значительного количества пектиновых веществ и клетчатки, которые характеризуются высокой водопоглинальну способностью, пюре имеет хорошие технологические характеристики. We have investigated the content of important macronutrients of Qabbuz, vitamins, food sorbents. The physicochemical properties of dietary fiber kabbuz were determined. A method of preparing mash of saliva is scientifically substantiated and developed, its main physicochemical parameters have been determined. It is noted that due to the presence of a significant amount of pectic substances and fiber, which are characterized by high water-claying ability, puree has good technological characteristics.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/29203
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
5.pdf379,87 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback