Визначення біологічної безпечності м’ясо-рослинних кулінарних виробів
Вантажиться...
Файли
Дата
2019
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Визначено біологічну безпеку м’ясо-рослинних кулінарних виробів, збагачених напівфабрикатами із зеленої маси рослин. Результати дослідження показали, що вироби не виявляють токсичної дії на тест- організми і, як наслідок, є безпечними для людини.
Determined biological safety of meat and vegetable food products enriched semi-finished products of green plant mass. The results of the study showed that the products are not detected toxic effects on test organisms and, consequently, are safe for humans.
Опис
Ключові слова
біологічна безпека, м’ясо-рослинні вироби, зелена маса рослин, тест-культури, biological safety, meat and vegetable products, green mass of plants, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Солодко, Л. М. Визначення біологічної безпечності м’ясо-рослинних кулінарних виробів / Л. М. Солодко, Г. О. Сімахіна // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали VIII Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 19-20 березня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 168-169.