Визначення біологічної безпечності м’ясо-рослинних кулінарних виробів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Визначено біологічну безпеку м’ясо-рослинних кулінарних виробів, збагачених напівфабрикатами із зеленої маси рослин. Результати дослідження показали, що вироби не виявляють токсичної дії на тест- організми і, як наслідок, є безпечними для людини. Determined biological safety of meat and vegetable food products enriched semi-finished products of green plant mass. The results of the study showed that the products are not detected toxic effects on test organisms and, consequently, are safe for humans.

Опис

Ключові слова

біологічна безпека, м’ясо-рослинні вироби, зелена маса рослин, тест-культури, biological safety, meat and vegetable products, green mass of plants, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Солодко, Л. М. Визначення біологічної безпечності м’ясо-рослинних кулінарних виробів / Л. М. Солодко, Г. О. Сімахіна // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали VIII Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 19-20 березня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 168-169.