DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/29238

Название: Визначення оптимальних параметрів настоювання плодів журавлини
Другие названия: Determination of optimum parameters of infusion of cranberries
Авторы: Овакімян, Лаура Арменівна
Чорний, Валентин Миколайович
Мисюра, Тарас Григорович
Попова, Наталія Вікторівна
Ovakimyan, Laura
Chornyi, Valentyn
Mysiura, Taras
Popova, Nataliia
Ключевые слова: настоювання
журавлина
вітамін
infusion
cranberries
vitamin
кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2018
Библиографическое описание: Визначення оптимальних параметрів настоювання плодів журавлини / Л. А. Овакімян, В. М. Чорний, Т. Г. Мисюра, Н. В. Попова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. – Ч. 2. – С. 191.
Краткий осмотр (реферат): В роботі було досліджено процес настоювання плодів журавлини. Разом з тим, проаналізовано вміст вітаміну С в настоянках в залежності від тривалості, температури та гідромодуля. Встановлено оптимальні режими настоювання, які можуть бути рекомендовані для застосування при виробництві настоїв: температура 35 ºС, гідромодуль 12, тривалість 75хв. In this work, the process of infusing cranberries was investigated. However, the content of vitamin C in infusions is analyzed, depending on the duration, temperature and hydromodule. The optimal modes of infusion are established, which can be recommended for use in the manufacture of infusions: temperature 35 ºС, hydromodule 12, duration 75 minutes.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/29238
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Визначення оптимальних параметрів настоювання плодів журавлини.pdf215,96 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback