Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/29270
Title: Дослідження процесу екстрагування цвіту робінії псевдоакації
Other Titles: Investigation of the extraction process of Robinia pseudoacacia blossom
Authors: Чорний, Валентин Миколайович
Лапіна, Надія Володимирівна
Прищепа, Юлія Юріївна
Ляшко, Галина Василівна
Мисюра, Тарас Григорович
Попова, Наталія Вікторівна
Chornyi, Valentyn
Lapina, Nadiia
Pryshchepa, Yuliia
Liashko, Halyna
Mysiura, Taras
Popova, Nataliia
Keywords: екстрагування
робінія
extraction
robinia
кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2016
Citation: Дослідження процесу екстрагування цвіту робінії псевдоакації / В. М. Чорний, Н. В. Лапіна, Ю. Ю. Прищепа, Г. В. Ляшко, Т. Г. Мисюра, Н. В. Попова // Удосконалення процесів і обладнання — запорука інноваційного розвитку харчової промисловості : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 65-річчю кафедри процесів і апаратів харчових виробництв НУХТ, 8–10 листопада 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – С. 150-151.
Abstract: В роботі досліджено процес екстрагування Робінії з метою виділення ефірних олій. Визначені фактори, які впливають на процес та зясовано їхню дію. Провівши запланований трифакторний трьохрівневий експеримент змогли отримати залежності та побудувати рівняння регресії другого порядку. In this work, the process of extraction of Robinia has been investigated in order to extract essential oils. The factors that influence the process are identified and their effect is determined. After conducting the planned three-factor three-level experiment, dependences were obtained and a second-order regression equation was created.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/29270
Appears in Collections:Матеріали конференцій



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.