Аналіз стану рибопереробної галузі в Україні

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Проведений аналіз ринку рибної продукції, тенденції розвитку рибопереробної галузі, експорт та імпорт продукції. The analysis of the market of fish products, tendencies of development of the fish processing industry, export and import of products are carried out.

Опис

Ключові слова

риба, fish, ринок, market, імпорт, import, рибопродукти, fish products, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Ярошова, В. Аналіз стану рибопереробної галузі в Україні / В. Ярошова, Р. Кацевич, Т. Левківська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 85 Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 11–12 квітня 2019 р. – К. : НУХТ, 2019. – Ч. 1. – С. 306.