Influence of differential heat treatment on foodstuffs with apples received by the convection-thermoradiation method of drying

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

The influence of differential heat treatment on products from apples with different sugar content in semi-finished products is considered.

Опис

Ключові слова

apple, snack, candied fruits, blanching, drying, яблуко, снек, цукат, бланшування, сушіння, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв

Бібліографічний опис

Strelchenko, L. Influence of differential heat treatment on foodstuffs with apples received by the convection-thermoradiation method of drying / L. Strelchenko, I. Dubkovetskyi, I. Malezhyk // Ukrainian food journal. – 2019. – Vol. 8, Issue 1. – P. 155-168.

Зібрання