Перспектива застосування інноваційного цукру - тагатози при виробництві помадних цукерок
Вантажиться...
Дата
2018
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
У тезі відображені результати досліджень, присвячених удосконаленню технології неглазурованих помадних цукерок, що виготовлені без традиційного цукру – сахарози. Проаналізовано переваги інноваційного цукру – тагатози. Досліджено вплив тагатози на параметри процесу помадоутворення та формування виробів. Запропоновано внесення інгредієнтів для подовження терміну зберігання готових виробів. Підібрано раціональну комбінацію рецептурних інгредієнтів з метою отримання цукерок з дрібнокристалічною структурою.
Опис
Ключові слова
помадні цукерки, глікемічний індекс, тагатоза, замінник цукру, кристалізація, цукровий діабет, fondant sweets, glycemic index, tagatose, sugar substitute, crystallization, diabetes, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Перспектива застосування інноваційного цукру - тагатози при виробництві помадних цукерок / С. С. Єрмакова, А. О. Моренець, О. С. Онофрійчук, О. О. Кохан // Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі : міжнародна науково-практична конференція, 13 вересня 2018 р. – Київ : НУХТ, 2018. – С. 111-113.