Журавлина – перспективна ягідна сировина для виробництва неглазурованих помадних цукерок

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У тезі відображені результати досліджень, присвячених можливості використання пюре з ягід журавлини при виробництві помадних корпусів цукерок. Досліджено наявність антоціанових сполук в зразку пюре. Підібрано оптимальні технологічні режими та стадії виготовлення і формування виробів із додаванням пюре. Підібрано раціональне дозування пюре в рецептуру виробів та визначено вплив внесення пюре на органолептичні властивості та термін зберігання цукерок. Визначено вплив внесення пюре журавлини на зміну харчової цінності та показника глікемічності виробу.

Опис

Ключові слова

помадні цукерки, журавлина, антоціани, біофлаваноїди, екструзія, показник глікемічності, fondant candy, cranberry, anthocyanins, bioflavonoids, extrusion, glycemic index, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Онофрійчук, О. С. Журавлина – перспективна ягідна сировина для виробництва неглазурованих помадних цукерок / О. С. Онофрічук, О. А. Биконь, О. О. Кохан // Інноваційний розвиток харчової індустрії : матеріали VІ Міжнародної науково-практичної конференції, 20 листопада 2018 р. – Київ : БАРМИ, 2018. – С. 67-68.