Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/29413
Title: Використання ультразвуку в харчовій промисловості
Authors: Мирошник, Юлія Анатоліївна
Доценко, Віктор Федорович
Keywords: ультразвук
ультразвукове поле
ultrasound
ultrasound field
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2019
Citation: Мирошник, Ю. Використання ультразвуку в харчовій промисловості / Ю. Мирошник, В. Доценко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 85 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2019 р. – К. : НУХТ, 2019. – Ч. 3. – С. 290.
Abstract: Досліджено можливість використання ультразвуку в харчовій промисловості. The possibility of using ultrasound in the food industry is explored.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/29413
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Part 3_290.pdf210.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.