Вареноковбасний виріб (патент на корисну модель № 127267)

Вантажиться...
Ескіз

Файли

Дата

2018

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Вареноковбасний виріб містить яловичину жиловану першого сорту, свинину жиловану напівжирну та додатково містять м'ясо птиці та білкову композицію. The cooked sausage product includes trimmed first grade beef, trimmed semi-bold pork. Additionally contains poultry meat and protein composition.

Опис

Ключові слова

варена ковбаса, м'ясо птиці, білкова композиція, cooked sausage, poultry meat, protein composition, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Патент 127267 UA, МПК А22С 11/00 (2018.01) Вареноковбасний виріб / Страшинський І. М, Гончаров Г. І., Фурсік О. П., Віхоть К. О. ; заявник Національний університет харчових технологій НУХТ - № u 201801473 ; завл. 15.02.2018 ; опубл. 25.07.2018 ; Бюл. №14, 2018 р.

Зібрання