Вареноковбасний виріб (патент на корисну модель № 127267)
Вантажиться...
Файли
Дата
2018
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Вареноковбасний виріб містить яловичину жиловану першого сорту, свинину жиловану напівжирну та додатково містять м'ясо птиці та білкову композицію. The cooked sausage product includes trimmed first grade beef, trimmed semi-bold pork. Additionally contains poultry meat and protein composition.
Опис
Ключові слова
варена ковбаса, м'ясо птиці, білкова композиція, cooked sausage, poultry meat, protein composition, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Патент 127267 UA, МПК А22С 11/00 (2018.01) Вареноковбасний виріб / Страшинський І. М, Гончаров Г. І., Фурсік О. П., Віхоть К. О. ; заявник Національний університет харчових технологій НУХТ - № u 201801473 ; завл. 15.02.2018 ; опубл. 25.07.2018 ; Бюл. №14, 2018 р.