DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/29661

Название: Deficiency of proteins and ways its solution
Другие названия: Дефіцит білків і шляхи його вирішення
Авторы: Fursik, Oksana
Strashynskyi, Igor
Pasichny, Vasiliy
Фурсік, Оксана Петрівна
Страшинський, Ігор Мирославович
Пасічний, Василь Миколайович
Ключевые слова: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
amino acid composition
biological value
functional composition containing protein
cooked sausages
амінокислотний склад
біологічна цінність
білоквмісна функціональна композиція
варені ковбаси
Issue Date: 2019
Библиографическое описание: Fursik, О. Deficiency of proteins and ways its solution / Oksana Fursik, Ihor Strashynskiy, Vasil Pasichnyi // Youth scientific achievements to the 21st century nutrition problem solution: 85 Anniversary International scientific conference of young scientist and students, 11–12 April 2019 р. – К : NUFT, 2019. – P. 1. – C. 339.
Краткий осмотр (реферат): Consumption the required amount of protein is a fundamental factor in human health. The protein needs can be met by the complex consumption of animal and plant foods. The obtained data on the study of the amino acid composition show that the use of the functional composition containing protein increases the amount of essential amino acids of the experimental cooked sausages to the established level in accordance with the needs of the person and balances them, as evidenced by the criterion of the imbalance amino acid composition. Споживання необхідної кількості білка є основоположним чинником здоров’я людини. Потреби в білках можна задовольнити за рахунок комплексного споживання тваринних та рослинних продуктів харчування. Отримані дані по вивченню амінокислотного складу показують, що використання білоквмівсної функціональної композиції збільшує кількості незамінних амінокислот дослідних зразків варених ковбас до встановленого рівня відповідно до потреб людини та збалансовує їх кількість, про що свідчить показник КРАС.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/29661
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
2019.pdf1,02 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback