Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/29693
Title: Інтенсифікація процесу екстрагування при виробництві гірких настоянок
Other Titles: Intensification of the extraction process in the production of bitter tinctures
Authors: Рибачок, Альбіна Вікторівна
Чорний, Валентин Миколайович
Мисюра, Тарас Григорович
Попова, Наталія Вікторівна
Rybachok, Albina
Chornyi, Valentyn
Mysiura, Taras
Popova, Nataliia
Keywords: екстрагування
пряно-ароматична сировина
гірка настоянка
настоювання
extraction
spicy aromatic raw materials
bitter tincture
infusion
кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2015
Citation: Інтенсифікація процесу екстрагування при виробництві гірких настоянок / А. В. Рибачок, В. М. Чорний, Т. Г. Мисюра, Н. В. Попова // І нноваційні енерготехнології : збірник праць V Міжнародної науково-практичної конференції,7–11 вересня 2015 р. – Одеса : ОНАХТ, 2015. – С. 159-162.
Abstract: Розглянуто вплив температури та механічного перемішування на швидкість проходження процесу екстрагування пряно-ароматичної сировини. Встановлено вплив гідромодуля, виду екстрагенту та сировини на процес вилучення вітаміну С і фенольних речовин з пряно-ароматичної сировини. The influence of temperature and mechanical mixing in the extraction process speed of aromatic raw materials were considered. The influence of hydrological, type of extractant and extraction of raw materials to process vitamin C and phenolic compounds with aromatic raw materials were established.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/29693
Appears in Collections:Матеріали конференцій



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.