Методологічні принципи та методика визначення показників ефективності розвитку малих підприємств з виробництва харчових продуктів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2007

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розглянуто проблему методології оцінки ефективності розвитку малих виробничих підприємств. Запропоновано методологічні принципи та методику розрахунку показників ефективності малих підприємств з виробництва харчових продуктів.
The problem of methodology for evaluating the effectiveness of small manufacturing enterprises. Methodological principles and methodology for calculating performance of small enterprises for the production of food.

Опис

Ключові слова

оцінка, малі підприємства, ефективність, критерій ефективності, методологія, методика, evaluation, small businesses, effectiveness, efficiency criterion, methodology, methods, кафедра фінансів

Бібліографічний опис

Говорушко, Т. А. Методологічні принципи та методика визначення показників ефективності розвитку малих підприємств з виробництва харчових продуктів / Т. А. Говорушко // Агроінком. – 2006. – № 9 – 10. – С. 59 – 65.

Зібрання