Методологічні принципи та методика визначення показників ефективності розвитку малих підприємств з виробництва харчових продуктів
Файли
Дата
2007
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розглянуто проблему методології оцінки ефективності розвитку малих виробничих підприємств. Запропоновано методологічні принципи та методику розрахунку показників ефективності малих підприємств з виробництва харчових продуктів.
The problem of methodology for evaluating the effectiveness of small manufacturing enterprises. Methodological principles and methodology for calculating performance of small enterprises for the production of food.
The problem of methodology for evaluating the effectiveness of small manufacturing enterprises. Methodological principles and methodology for calculating performance of small enterprises for the production of food.
Опис
Ключові слова
оцінка, малі підприємства, ефективність, критерій ефективності, методологія, методика, evaluation, small businesses, effectiveness, efficiency criterion, methodology, methods, кафедра фінансів
Бібліографічний опис
Говорушко, Т. А. Методологічні принципи та методика визначення показників ефективності розвитку малих підприємств з виробництва харчових продуктів / Т. А. Говорушко // Агроінком. – 2006. – № 9 – 10. – С. 59 – 65.