Методологічні принципи та методика визначення показників ефективності розвитку малих підприємств з виробництва харчових продуктів

Ескіз

Дата

2007

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розглянуто проблему методології оцінки ефективності розвитку малих виробничих підприємств. Запропоновано методологічні принципи та методику розрахунку показників ефективності малих підприємств з виробництва харчових продуктів.
The problem of methodology for evaluating the effectiveness of small manufacturing enterprises. Methodological principles and methodology for calculating performance of small enterprises for the production of food.

Опис

Ключові слова

оцінка, малі підприємства, ефективність, критерій ефективності, методологія, методика, evaluation, small businesses, effectiveness, efficiency criterion, methodology, methods, кафедра фінансів

Бібліографічний опис

Говорушко, Т. А. Методологічні принципи та методика визначення показників ефективності розвитку малих підприємств з виробництва харчових продуктів / Т. А. Говорушко // Агроінком. – 2006. – № 9 – 10. – С. 59 – 65.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced