Зелені технології в харчовій промисловості
Вантажиться...
Файли
Дата
2019
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Бібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, монографії, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, Автореферати дисертацій на здобуття наукового ступеню, Дисертації на здобуття наукового ступеню, тощо) впродовж 2000-2018 рр. з актуальних питань розвитку екологізації харчових технологій. Покажчик розрахований на широке коло науковців, докторантів, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою.The bibliographic index includes: information sources (books, monographs, educational editions, reference publications, articles from periodicals and scientific publications, dissertations for the degree, dissertations for obtaining a degree, etc.) during 2000-2018 on current issues development of ecologization of food technologies. The index is intended for a wide range of scientists, doctoral students, graduate students, teachers, masters, students and anyone interested in this topic.
Опис
Ключові слова
очищення стічних вод, енергозбереження, екологізація виробництв, зелені технології, екологічний маркетинг, екологічне маркування, sewage treatment, energy saving, ecologization of production, green technologies, ecological marketing, ecological marking
Бібліографічний опис
Зелені технології в харчовій промисловості : наук.-допом. бібліографічний покажчик 2000-2018 рр. / [упоряд. Мельничук І. М.] ; Нац. ун-т харч. технологій, Наук.-техн. б-ка. – Київ, 2019. – 107 с.