DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30007

Название: Дослідження показника активності води масляних паст, стабілізованих білково-полісахаридним комплексом
Другие названия: Investigation of the activity of water of oil paste, stabilized by the protein-polysaccharide complex
Авторы: Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна
Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна
Яценко, Ольга Володимирівна
Кузьмик, Ульяна Геннадіївна
Миколів, Іван Михайлович
Kochubei-Lytvynenko, Oksana
Yushchenko (Gonchar), Natalia
Yatsenko, Olga
Kuzmyk, Ulyana
Mykoliv, Ivan
Ключевые слова: активність води
water activity
масляні пасти
oil paste
кафедра технології молока і молочних продуктів
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
Issue Date: 2019
Библиографическое описание: Дослідження показника активності води масляних паст, стабілізованих білково-полісахаридним комплексом / О. Кочубей-Литвиненко, Н. Ющенко, О. Яценко, У. Кузьмик, І. Миколів // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 85-а міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів. – К., 2019. – Ч. 1. – С. 402.
Краткий осмотр (реферат): На підставі аналізу результатов експериментальних досліджень обгрунтовано розробку білково-полісахаридного комплексу для масляних паст. За основу обрано сум концентрати молочного та сироваткових білків, що виявляють вологозв'язуючі та структуроутворюючі властивості. Крім того, білковий комплекс слугуватиме збагачуючим компонентом, який дозволить пщвищити збалансовашсть складу масляної пасти та сприятиме зменшенню дефіциту білка у раціоні харчування сучасної людини. Based on the analysis of the results of experimental studies The development of a protein-polysaccharide complex for oil paste has been substantiated. The basis for the selection of concentrates of milk and whey proteins, revealing the wetting and structure-forming properties. In addition, the protein complex will serve as a enriching component that will enhance the balance of the oil paste and contribute to reducing protein deficiency in the diet modern man.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30007
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Кузьмик 3.pdf1,62 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback