Теоретичні основи обґрунтування видів ефективності розвитку малого підприємництва у харчовій промисловості України, їх критеріїв і показників

Ескіз

Дата

2007

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Обґрунтовано види ефективності розвитку малого підприємництва у харчовій промисловості України з точки зору виділення соціальної і економічної ефективності. На основі теоретичного аналізу конкретизовано їх критерії і з позицій практичних міркувань рекомендовано систему показників для аналізу.
Grounded types of efficiency of development of small enterprise are in food retail industry of Ukraine from the point of view the selection of social and economic efficiency. On the basis of theoretical analysis their criteria are specified from positions of the practical reasonings the system of indexes is made to order for an analysis.

Опис

Ключові слова

критерій, ефективність, розвиток, малі підприємства, small businesses criterion, efficiency, development, кафедра фінансів

Бібліографічний опис

Говорушко, Т. А. Теоретичні основи обґрунтування видів ефективності розвитку малого підприємництва у харчовій промисловості України, їх критеріїв і показників / Т. А. Говорушко // Науковий вісник Буковинської державної фінансової академії : зб. наук. праць. : Економічні науки. – Чернівці, 2007. - Вип.9. – С. 72–80.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced