Теоретичні основи обґрунтування видів ефективності розвитку малого підприємництва у харчовій промисловості України, їх критеріїв і показників
Файли
Дата
2007
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Обґрунтовано види ефективності розвитку малого підприємництва у харчовій промисловості України з точки зору виділення соціальної і економічної ефективності. На основі теоретичного аналізу конкретизовано їх критерії і з позицій практичних міркувань рекомендовано систему показників для аналізу.
Grounded types of efficiency of development of small enterprise are in food retail industry of Ukraine from the point of view the selection of social and economic efficiency. On the basis of theoretical analysis their criteria are specified from positions of the practical reasonings the system of indexes is made to order for an analysis.
Grounded types of efficiency of development of small enterprise are in food retail industry of Ukraine from the point of view the selection of social and economic efficiency. On the basis of theoretical analysis their criteria are specified from positions of the practical reasonings the system of indexes is made to order for an analysis.
Опис
Ключові слова
критерій, ефективність, розвиток, малі підприємства, small businesses criterion, efficiency, development, кафедра фінансів
Бібліографічний опис
Говорушко, Т. А. Теоретичні основи обґрунтування видів ефективності розвитку малого підприємництва у харчовій промисловості України, їх критеріїв і показників / Т. А. Говорушко // Науковий вісник Буковинської державної фінансової академії : зб. наук. праць. : Економічні науки. – Чернівці, 2007. - Вип.9. – С. 72–80.