DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30014

Название: Використання сучасних трендів у харчуванні в закладах ресторанного господарства
Другие названия: Use of modern trends in nutrition in restaurants
Авторы: Кравчук, Надія Миколаївна
Мельник, Вікторія Юріївна
Kravchuk, Nadiya
Melynik, Victoria
Ключевые слова: їстівні квіти
бактерицидні властивості
відвари
гастрономічна мода
інгредієнт
съедобные цветы
бактерицидные свойства
отвары
гастрономическая мода
ингредиент
edible flowers
bactericidal properties
decoctions
gastronomic mod
ingredient
Issue Date: 2019
Библиографическое описание: Мельник, В. Ю. Використання сучасних трендів у харчуванні в закладах ресторанного господарства / В. Ю. Мельник, Н. М. Кравчук // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали VIII Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 19 - 20 березня 2019 р. – К. : НУХТ, 2019. – С. 120-121
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто можливість і доцільність використання їстівних квітів у рецептурах і оздобленні страв, що дозволяє отримувати смачну та різноманітну їжу; наведено види їстівних квітів, які вирощують в Україні. Рассмотрена возможность и целесообразность использования съедобных цветов в рецептурах и отделке блюд, позволяет получать вкусную и разнообразную пищу; приведены виды съедобных цветов, которые выращивают в Украине. Considered the possibility and expediency of using edible flowers in recipes and decoration of dishes, which allows you to get delicious and varied food; The types of edible flowers that are grown in Ukraine are presented.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30014
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Melnik.pdf159,44 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback