Використання сучасних трендів у харчуванні в закладах ресторанного господарства

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розглянуто можливість і доцільність використання їстівних квітів у рецептурах і оздобленні страв, що дозволяє отримувати смачну та різноманітну їжу; наведено види їстівних квітів, які вирощують в Україні. Considered the possibility and expediency of using edible flowers in recipes and decoration of dishes, which allows you to get delicious and varied food; The types of edible flowers that are grown in Ukraine are presented.

Опис

Ключові слова

їстівні квіти, бактерицидні властивості, відвари, гастрономічна мода, інгредієнт, edible flowers, bactericidal properties, decoctions, gastronomic mod, ingredient

Бібліографічний опис

Мельник, В. Ю. Використання сучасних трендів у харчуванні в закладах ресторанного господарства / В. Ю. Мельник, Н. М. Кравчук // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали VIII Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 19 - 20 березня 2019 р. – К. : НУХТ, 2019. – С. 120-121