Використання нетрадиційної сировини – алое вера в напоях

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Проведено дослідження по визначенню оптимальних параметрів приготування напоїв власного виробництва в закладах ресторанного господарства з використанням нетрадиційної сировини – соку алое вера, з метою надання їм лікувально-профілактичних властивостей. The research was conducted to determine the optimal parameters of the preparation of drinks of own production in the restaurants of restaurant industry using unconventional raw materials - aloe vera juice, in order to provide therapeutic and prophylactic properties.

Опис

Ключові слова

сік алое вера, фруктозний сироп, напій з журавлини, захисні функції організму, токсини, aloe vera juice, fructose syrup, cranberry drink, protective functions of the body, toxins

Бібліографічний опис

Шамшур, А. Г. Використання нетрадиційної сировини – алое вера в напоях / А. Г. Шамшур, Н. М. Кравчук, В. В. Польовик // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 85 Ювілейна Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів присвячена 135-річчю Національного університету харчових технологій, 11–12 квітня 2019 р. - К. :НУХТ, 2019. - Ч. 1. - С. 20