Фактори ефективності розвитку малих підприємств з виробництва харчових продуктів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2007

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розглянуто фактори розвитку м алих підприємств з виробництва харчових продуктів. Запропоновано їх удосконалену класифікацію.
Consider the factors of Malih enterprises with food production. Proposed classification of their improvement.

Опис

Ключові слова

продукти харчування, фактори, малі підприємства, класифікація, food, factors, small businesses, classification, кафедра фінансів

Бібліографічний опис

Говорушко, Т. А. Фактори ефективності розвитку малих підприємств з виробництва харчових продуктів / Т. А. Говорушко // Агроінком. – 2006. – № 11–12. – С. 49–53.

Зібрання