Фактори ефективності розвитку малих підприємств з виробництва харчових продуктів

Ескіз

Дата

2007

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розглянуто фактори розвитку м алих підприємств з виробництва харчових продуктів. Запропоновано їх удосконалену класифікацію.
Consider the factors of Malih enterprises with food production. Proposed classification of their improvement.

Опис

Ключові слова

продукти харчування, фактори, малі підприємства, класифікація, food, factors, small businesses, classification, кафедра фінансів

Бібліографічний опис

Говорушко, Т. А. Фактори ефективності розвитку малих підприємств з виробництва харчових продуктів / Т. А. Говорушко // Агроінком. – 2006. – № 11–12. – С. 49–53.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced