Фактори ефективності розвитку малих підприємств з виробництва харчових продуктів
Файли
Дата
2007
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розглянуто фактори розвитку м алих підприємств з виробництва харчових продуктів. Запропоновано їх удосконалену класифікацію.
Consider the factors of Malih enterprises with food production. Proposed classification of their improvement.
Consider the factors of Malih enterprises with food production. Proposed classification of their improvement.
Опис
Ключові слова
продукти харчування, фактори, малі підприємства, класифікація, food, factors, small businesses, classification, кафедра фінансів
Бібліографічний опис
Говорушко, Т. А. Фактори ефективності розвитку малих підприємств з виробництва харчових продуктів / Т. А. Говорушко // Агроінком. – 2006. – № 11–12. – С. 49–53.