Фактори ефективності розвитку малих підприємств з виробництва харчових продуктів
Вантажиться...
Файли
Дата
2007
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Розглянуто фактори розвитку м алих підприємств з виробництва харчових продуктів. Запропоновано їх удосконалену класифікацію.
Consider the factors of Malih enterprises with food production. Proposed classification of their improvement.
Consider the factors of Malih enterprises with food production. Proposed classification of their improvement.
Опис
Ключові слова
продукти харчування, фактори, малі підприємства, класифікація, food, factors, small businesses, classification, кафедра фінансів
Бібліографічний опис
Говорушко, Т. А. Фактори ефективності розвитку малих підприємств з виробництва харчових продуктів / Т. А. Говорушко // Агроінком. – 2006. – № 11–12. – С. 49–53.