DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Інститут післядипломної освіти (м. Київ) >
Статті ІПДО >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30050

Название: Методики визначення втрат цукру
Другие названия: Methods of sugar losses determination
Авторы: Скорик, Костянтин Дмитрович
Skoryk, Kostyantin
Ключевые слова: методики аналізів
спиртова дигестія
аміноазот
молочна кислота
нецукри дифузійного соку
methods of analysis
alcohol digestion
amino-nitrogen
lactic acid
raw juice nonsugars
Issue Date: 2006
Библиографическое описание: Скорик, К. Д. Методики визначення втрат цукру / К. Д. Скорик // Пути снижения потерь сахара при переработке сахарной свеклы и тростникового сахара-сырц, резерв повышения эффективности производства : материалы научно-технического семинара, червень 2006 р. – Київ : ІПЦ АЛКОН НАН України, 2006. - С. 44-50.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто основні причини підвищених втрат цукру в цукровому вирбництві. Наведено перелік сучасних методик визначення втрат у виробництві. Дана інтерпретація результатів аналізів за такими методами: визначення сахарози методом спиртової екстракції, -аміноазоту, молочної кислоти та інших нецукрів дифузійного соку. Main causes of increased losses of sugar are discussed in sugar production. Up-to-date methods list is presented of methods for loses determination in production. Analysis results interpretation is given for the following methods: sucrose determination by the alcohol digestion method, -amino-nitrogen, lactic acid and other nonsugars of raw juice.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30050
Appears in Collections:Статті ІПДО

Files in This Item:

File Description SizeFormat
methods of analysis .pdf2,49 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback