DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Інститут післядипломної освіти (м. Київ) >
Статті ІПДО >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30052

Название: Деякі особливості переробки цукросировини врожаю 2010 року
Другие названия: Some features of sugar processing of the 2010 harvest
Авторы: Чупахіна, В. П.
Скорик, Костянтин Дмитрович
Галацан, Л. А.
Chupakhina, V.
Skoryk, Kostyantin
Galacan, L.
Ключевые слова: вегетація цукрових буряків
переробка цукрових буряків
технологічні режими
декстран
продуктове відділення
sugar beet vegetation
sugar beet processing
technological regimes
dextran
sugar house
Issue Date: 2010
Библиографическое описание: Чупахіна, В. П. Деякі особливості переробки цукросировини врожаю 2010 року / В. П. Чупахіна, К. Д. Скорик, Л. А. Галацан // Вісник цукровиків України. – 2010. – № 9 (52). – С. 22-25.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто умови вегетаційного періоду цукрових буряків урожаю 2010 року. Дано рекомендації по технологічним режимам переробки цукрових буряків різної якості. Запропоновано заходи для поліпшення фільтрування соків і сиропу, оптимізації роботи відділень сокодобиванія, сокоочищення і кристалізації. Conditions are discussed of sugar beet vegetation period of crop 2010. Recommendations are presented as for technological regimes of different quality sugar beet processing. Measures are proposed for improvement of juices and thick juice filtration, optimization of operation of extraction, juice purification and sugar house.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30052
Appears in Collections:Статті ІПДО

Files in This Item:

File Description SizeFormat
sugar beet processing.pdf1,53 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback