Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30067
Title: Вплив нанорозмірного гідроксиду алюмінію на структурно-механічні властивості бурякової тканини
Authors: Никитюк, Тарас Володимирович
Олішевський, Валентин Вікторович
Бабко, Євген Миколайович
Бабко, Діана Євгеніївна
Keywords: екстракція
extraction
гідроксид
hydroxide
алюміній
aluminum
кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
Issue Date: 2019
Citation: Никитюк, Т. В. Вплив нанорозмірного гідроксиду алюмінію на структурно-механічні властивості бурякової тканини / Т. В. Никитюк, В. В. Олішевський, Є. М. Бабко, Д. Є. Бабко // Перспективи розвитку цукрової промисловості України : матеріали Міжнародної науково-технічної конференції цукровиків України, 26-27 березня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 135-136.
Abstract: Максимально ефективне екстрагування сахарози із бурякової стружки може бути досягнуто при такому режимі всього процесу, коли бурякова тканина має оптимальні показники пружності та міцності. The most effective extraction of sucrose from beet chips can be achieved in this mode of all the process when the beet fabric has optimal elasticity and strength.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30067
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sugar_2019.pdf350.86 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.