Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30067
Название: Вплив нанорозмірного гідроксиду алюмінію на структурно-механічні властивості бурякової тканини
Авторы: Никитюк, Тарас Володимирович
Олішевський, Валентин Вікторович
Бабко, Євген Миколайович
Бабко, Діана Євгеніївна
Ключевые слова: екстракція
extraction
гідроксид
hydroxide
алюміній
aluminum
кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
Дата публикации: 2019
Библиографическое описание: Никитюк, Т. В. Вплив нанорозмірного гідроксиду алюмінію на структурно-механічні властивості бурякової тканини / Т. В. Никитюк, В. В. Олішевський, Є. М. Бабко, Д. Є. Бабко // Перспективи розвитку цукрової промисловості України : матеріали Міжнародної науково-технічної конференції цукровиків України, 26-27 березня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 135-136.
Краткий осмотр (реферат): Максимально ефективне екстрагування сахарози із бурякової стружки може бути досягнуто при такому режимі всього процесу, коли бурякова тканина має оптимальні показники пружності та міцності. The most effective extraction of sucrose from beet chips can be achieved in this mode of all the process when the beet fabric has optimal elasticity and strength.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30067
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
sugar_2019.pdf350.86 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.