Фізико-хімічні властивості сировини і продуктів цукрового виробництва

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2006

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розглянуто основні фізико-хімічні властивості сировини і продуктів цукрового виробництва, наведено розрахункові формули і приклади визначення властивостей. The basic physical and chemical properties of raw materials and products of sugar production, are examples of formulas and definitions of properties.

Опис

Ключові слова

фізико-хімічні властивості, продукти цукрового виробництва, physical and chemical properties, products of sugar production, кафедра теплоенергетики та холодильної техніки

Бібліографічний опис

Фізико-хімічні властивості сировини і продуктів цукрового виробництва / Д. Є. Сінат-Радченко, С. М. Василенко, А. І. Українець, П. Д. Сінат-Радченко // Цукор України. - 2006. - № 3(46). - C. 24-27.

Зібрання