Фізико-хімічні властивості сировини і продуктів цукрового виробництва
Вантажиться...
Файли
Дата
2006
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Розглянуто основні фізико-хімічні властивості сировини і продуктів цукрового виробництва, наведено розрахункові формули і приклади визначення властивостей.
The basic physical and chemical properties of raw materials and products of sugar production, are examples of formulas and definitions of properties.
Опис
Ключові слова
фізико-хімічні властивості, продукти цукрового виробництва, physical and chemical properties, products of sugar production, кафедра теплоенергетики та холодильної техніки
Бібліографічний опис
Фізико-хімічні властивості сировини і продуктів цукрового виробництва / Д. Є. Сінат-Радченко, С. М. Василенко, А. І. Українець, П. Д. Сінат-Радченко // Цукор України. - 2006. - № 3(46). - C. 24-27.