Використання м’ясних сушених снеків у харчуванні військовослужбовців України в польових умовах

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Постійний дефіцит вільного часу військовослужбовців в польових умовах змушує їх робити звичні для нас речі в швидкому темпі, в тому числі й харчуватися. Для того, щоб покращити якість їхнього харчування, пропонується використовувати в раціоні військовослужбовців м’ясні сушені снеки. Це допоможе їм економити час на харчування, але при цьому отримувати необхідні білки, жири та вуглеводи, що необхідні для нормального функціонування організму.

Опис

Ключові слова

військовослужбовці, снеки, харчування, м’ясні продукти, servicemen, snacks, food, meat products, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування

Бібліографічний опис

Використання м’ясних сушених снеків у харчуванні військовослужбовців України в польових умовах / А. С. Логінова, Ю. О. Атанова, А. І. Маринін, В. М. Пасічний // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 85 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 11-12 квітня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – Ч. 1. – С. 341.