Застосування методики ОСАІ для оцінки організаційної культури підприємств харчової промисловості

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Узагальнено особливості методики ОСАІ, описано результати дослідження за цією методикою організаційної культури окремих підприємств харчової промисловості. Зроблено висновки про перспективи використання методики ОСАІ у вітчизняних умовах.

Опис

Ключові слова

підприємство, методика ОСАІ, результат, організаційна культура, перспектива, предприятие, методика ОСАИ, результат, организационная культура, перспектива, enterprise, methods OSAI, result, organizational culture, perspective

Бібліографічний опис

Харчишина, О. В. Застосування методики ОСАІ для оцінки організаційної культури підприємств харчової промисловості / О. В. Харчишина // Інноваційна економіка. – 2010. – № 1 (15). – С. 97–100.

Зібрання