Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30326
Title: Склад сиропу для просочування кондитерських виробів (Патент на корисну модель № 134979)
Other Titles: Ingredients of syrup for impregnation of confectionery products (Patent for utility model № 134979)
Authors: Кузьмін, Олег Володимирович
Златєва, Катерина Віталіївна
Роман, Тетяна Олександрівна
Kuzmin, Oleg
Zlatieva, Kateryna
Roman, Tetiana
Keywords: сироп
настій
кондитерський виріб
syrup
extract
pastry
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Issue Date: 2019
Citation: Патент на корисну модель № 134979, МПК A23L 29/30 (2016.01), A21D 13/80 (2017.01) Склад сиропу для просочування кондитерських виробів / Кузьмін О. В., Златєва К. В., Роман Т. О. ; власник Національний університет харчових технологій НУХТ. – №u 201900240 ; заявл. 09.01.2019 ; опубл. 10.06.2019, Бюл. № 11 2019 р.
Abstract: В основу корисної моделі було покладено задачу створення сиропу для просочування кондитерських виробів при додаванні рослинного водно-спиртового настою, що дозволить підвищити окисно-відновні властивості продукту та сприятиме підвищенню імунітету організму людини, збільшенню його протистояння до впливу шкідливих факторів зовнішнього середовища, покращуватиме обмін речовин, позитивно впливатиме на серцево-судинну систему, крім цьому забезпечуватиме готові вироби покращеними споживчими властивостями та дозволить зменшити собівартість готового продукту завдяки заміні частини коньяку на рослинний водно-спиртовий настій.The basis of the utility model was the task of creating a syrup for the impregnation of confectionery products with the addition of vegetable water-alcohol infusion, which will increase the redox properties of the product and will increase the immunity of the human body, increase its resistance to the influence of harmful factors on the external environment and the environment. will have a positive effect on the cardiovascular system, in addition to provide finished products with improved consumer properties and will reduce the cost the essence of the finished product by replacing part of cognac with vegetable water-alcohol infusion.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30326
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
17.pdf196.68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.