Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30326
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКузьмін, Олег Володимирович-
dc.contributor.authorЗлатєва, Катерина Віталіївна-
dc.contributor.authorРоман, Тетяна Олександрівна-
dc.date.accessioned2019-11-21T15:00:24Z-
dc.date.available2019-11-21T15:00:24Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationПатент на корисну модель № 134979, МПК A23L 29/30 (2016.01), A21D 13/80 (2017.01) Склад сиропу для просочування кондитерських виробів / Кузьмін О. В., Златєва К. В., Роман Т. О. ; власник Національний університет харчових технологій НУХТ. – №u 201900240 ; заявл. 09.01.2019 ; опубл. 10.06.2019, Бюл. № 11 2019 р.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30326-
dc.description.abstractВ основу корисної моделі було покладено задачу створення сиропу для просочування кондитерських виробів при додаванні рослинного водно-спиртового настою, що дозволить підвищити окисно-відновні властивості продукту та сприятиме підвищенню імунітету організму людини, збільшенню його протистояння до впливу шкідливих факторів зовнішнього середовища, покращуватиме обмін речовин, позитивно впливатиме на серцево-судинну систему, крім цьому забезпечуватиме готові вироби покращеними споживчими властивостями та дозволить зменшити собівартість готового продукту завдяки заміні частини коньяку на рослинний водно-спиртовий настій. The basis of the utility model was the task of creating a syrup for the impregnation of confectionery products with the addition of vegetable water-alcohol infusion, which will increase the redox properties of the product and will increase the immunity of the human body, increase its resistance to the influence of harmful factors on the external environment and the environment. will have a positive effect on the cardiovascular system, in addition to provide finished products with improved consumer properties and will reduce the cost the essence of the finished product by replacing part of cognac with vegetable water-alcohol infusion.uk_UA
dc.language.isouk_UKuk_UA
dc.subjectсиропuk_UA
dc.subjectнастійuk_UA
dc.subjectкондитерський вирібuk_UA
dc.subjectsyrupuk_UA
dc.subjectextractuk_UA
dc.subjectpastryuk_UA
dc.subjectкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїuk_UA
dc.titleСклад сиропу для просочування кондитерських виробів (Патент на корисну модель № 134979)uk_UA
dc.typeTechnical Reportuk_UA
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
17.pdf196.68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.