Розвиток наукових основ технології стабілізації якості алкогольної продукції

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Проведено експериментальні дослідження при моделюванні раціонального складу технологічної води, адаптованої для виробництва алкогольної продукції. Experimental studies were conducted when modeling the rational composition of technological water, adapted for the production alcohol products.

Опис

Ключові слова

стабілізація, якість, вода, алкогольна продукція, stabilization, quality, water, alcohol products, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Кузьмін, О. В. Розвиток наукових основ технології стабілізації якості алкогольної продукції / О. В. Кузьмін // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали VIII Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 19-20 березня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 109–110.