Інноваційні технології водно-спиртових настоїв для виробництва сиропів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Дослідження антиокислювальної активності настоїв з рослинної сировини у технології сиропів для просочування в кондитерській промисловості.Study of the antioxidant activity of extracts from plant raw materials in the syrup technology for impregnation in the confectionery industry.

Опис

Ключові слова

антиоксидант, настій, рослинна сировина, сироп, просочування, antioxidant, extract, plant raw material, syrup, impregnation, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Кузьмін, O. В. Інноваційні технології водно-спиртових настоїв для виробництва сиропів / O. В. Кузьмін, К. В. Златєва // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали VIII Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 19-20 березня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 111–112.