Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30363
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКійко, Вікторія Вікторівна-
dc.contributor.authorБондарчук, Марія Євгеніївна-
dc.contributor.authorКузьмін, Олег Володимирович-
dc.contributor.authorАкімова, Людмила Миколаївна-
dc.date.accessioned2019-11-25T08:18:23Z-
dc.date.available2019-11-25T08:18:23Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationПатент на корисну модель 131269 UA, МПК A23 G 3/34 (2006.01). Чайно-трав'яна суміш "Ранкова свіжість" / Кійко В. В., Бондарчук М. Є., Кузьмін О. В., Акімова Л. М. ; власник Національний університет харчових технологій. – № u201807441 ; заявл. 03.07.2018 ; опубл. 10.01.2019, Бюл. № 1 2019.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30363-
dc.description.abstractThe utility model is based on the task of creating a herbal blend with 10 biological value and improved nutritional properties due to the addition of medicinal herbs and berries, as well as the absence of synthetic flavors and flavor and aroma enhancers.В основу корисної моделі поставлено задачу створення чайно-трав'яної суміші з 10 підвищеною біологічною цінністю та поліпшеними споживними властивостями за рахунок додавання лікувальної рослинної сировини та ягід, а також відсутності використання синтетичних ароматизаторів та підсилювачів смаку та аромату.uk_UA
dc.language.isouk_UKuk_UA
dc.subjectчайно-трав'яна сумішuk_UA
dc.subjecttea-grass mixtureuk_UA
dc.subjectлистя суниціuk_UA
dc.subjectstrawberry leavesuk_UA
dc.subjectханібушuk_UA
dc.subjecthanibushuk_UA
dc.subjectкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїuk_UA
dc.titleЧайно-трав'яна суміш "Ранкова свіжість" (Патент на корисну модель № 131269)uk_UA
dc.typeTechnical Reportuk_UA
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
14.pdf249.26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.