Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30365
Title: Дослідження якості добового раціону харчування у ресторанному бізнесі
Authors: Кузьмін, Олег Володимирович
Корецька, Ірина Львівна
Піддубний, Руслан Богданович
Костюк, Богдан Іванович
Тищенко, Едуард Олегович
Keywords: кваліметрія
якість
харчування
qualimetry
diet
quality
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Issue Date: 2019
Citation: Дослідження якості добового раціону харчування у ресторанному бізнесі / О. В. Кузьмін, І. Л. Корецька, Р. Б. Піддубний, Б. І. Костюк, Е. О. Тищенко // Інтернаука. – 2019. – Т. 3, № 1 (63). – С. 20–30.
Abstract: Проведено оцінку якості раціонів харчування в закладах ресторанного господарства. An assessment of the quality of rations of feed are considered in establishments of restaurant economy.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30365
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
25.pdf562.63 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.