Збагачення борошняних кондитерських виробів функціональними інгредієнтами
Вантажиться...
Дата
2019
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Обґрунтовано використання пшеничних висівок у якості функціонального інгредієнта, який збагачує страву «Бананові мафіни» харчовими волокнами.
Опис
Ключові слова
бананові мафіни, клітковина, пшеничні висівки, банановые маффины, клетчатка, пшеничные отруби, banana muffins, fiber, wheat bran, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Іщенко, Т. І. Збагачення борошняних кондитерських виробів функціональними інгредієнтами / Т. І. Іщенко, І. В. Дочинець, А. В. Скрибченко // Інтернаука. – 2019. – № 8. – С. 36–39.