Збагачення борошняних кондитерських виробів функціональними інгредієнтами

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Обґрунтовано використання пшеничних висівок у якості функціонального інгредієнта, який збагачує страву «Бананові мафіни» харчовими волокнами.

Опис

Ключові слова

бананові мафіни, клітковина, пшеничні висівки, банановые маффины, клетчатка, пшеничные отруби, banana muffins, fiber, wheat bran, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Іщенко, Т. І. Збагачення борошняних кондитерських виробів функціональними інгредієнтами / Т. І. Іщенко, І. В. Дочинець, А. В. Скрибченко // Інтернаука. – 2019. – № 8. – С. 36–39.

Зібрання