Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30413
Title: Варені ковбаси з білковим стабілізатором на основі крові
Authors: Холод, Артем Михайлович
Толюпа, Тетяна Іванівна
Дьяченко, Євгенія Олегівна
Пасічний, Василь Миколайович
Keywords: кров
варені ковбаси
стабілізатор
білок
blood
boiled sausages
stabilizer
protein
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2019
Citation: Варені ковбаси з білковим стабілізатором на основі крові / А. М. Холод, Т. І. Толюпа, Є. О. Дяченко, В. М. Пасічний // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 85 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 11-12 квітня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – Ч. 1. – С. 342.
Abstract: У технології виробництва м'ясопродуктів використовується харчова кров, одержувана в результаті забою великої рогатої худоби та свиней. Частка даної сировини досить велика і становить від 3 до 6% живої маси тварин. Кров містить, крім білка, необхідні організму біологічно активні речовини. Перед харчовою промисловістю постає завдання розширення асортименту і підвищення якості продукції, що випускається. Для ефективного використання крові запропоновано її використання в складі білкових стабілізаторів на основі колагенвмісної сировини. Використання крові в складі білкових стабілізаторів дозволяє уніфікувати процес виробництва м'ясомістких з використанням некондиційної сировини.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30413
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2.pdf389.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.