Оцінка якості посічених м’ясомістких напівфабрикатів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Останнім часом широкої популярності технології м’ясних продуктів набуло м'ясо птиці механічного обвалювання (МПМО). Аналіз науково-технічної літератури дозволив систематизувати дані про харчову і біологічну цінність МПМО, фізико-хімічні показники, що дозволило обґрунтувати доцільність використання цієї сировини в технології м’ясомістких напівфабрикатів, а саме котлет.Комбінування м’яса качки з МПМО індичим в наведених співвідношеннях в складі м’ясомістких посічених напівфабрикатів дозволяє замінити дефіцитні та вищі за ціною компоненти рецептур і зберегти харчову цінність продукту та органолептичні показники.

Опис

Ключові слова

напівфабрикати, білок, м’ясо, харчова цінність, semi-finished products, protein, meat, nutritional value, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Оцінка якості посічених м’ясомістких напівфабрикатів / В. І. Помпа, Н. В. Божко, В. І. Тищенко, В. М. Пасічний // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 85 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 11-12 квітня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – Ч. 1. – С. 345.