Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30442
Title: Вивчення бактерицидних властивостей екстракту розмарину
Authors: Валюх, Надія Миколаївна
Божко, Наталія Володимирівна
Пасічний, Василь Миколайович
Keywords: біофлавоноїди
водоплавна птиця
розмарин
препарат
bioflavonoids
waterfowl
rosemary
drug
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2016
Citation: Валюх, Н. М. Вивчення бактерицидних властивостей екстракту розмарину / Н. М. Валюх, Н. В. Божко, В. М. Пасічний // Перспективи розвитку м'ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції : програма і матеріали п'ятої Міжнародної науково-технічної конференції, 7-8 листопада 2016 р. – Київ : НУХТ, 2016. – С. 30–31.
Abstract: Метою дослідження було вивчити вплив екстракту розмарину на мікробіологічні показники фаршу з м’яса птиці. В якості джерел флавоноїдів використовували екстракт розмарину виробництва ТОВ «КС-Мегатрейд». Як дослідні зразки використовували фарш з м’яса водоплавної птиці, а саме качки пекінської, яка найбільш розповсюджена в аграрних господарствах України. До дослідних зразків фаршу додавали вище вказаний препарат в трьох різних концентраціях: 0,01 %, 0,02 %, 0,03 % до маси сировини, контролем слугував зразок фаршу без додавання антиоксидантів.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30442
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
12.pdf302.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.