Дослідження впливу ультразвуку на основні характеристики піни бісквітного тіста
Вантажиться...
Дата
2019
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Досліджено вплив дії ультразвуку на показники якості піни яєчно-цукрової суміші та готових бісквітних напівфабрикатів. Встановлено вплив ультразвуку на піноутворювальну здатність, стійкість піни та мікроструктуру піни дослідних зразків. The effect of ultrasound on the quality of foam of the egg-sugar mixture and ready-made biscuits is investigated. The influence of ultrasound on foaming capacity, foam stability and microstructure of foam of prototypes was established.
Опис
Ключові слова
піна, бісквітне тісто, foam, biscuit dough, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Мирошник, Ю. А. Дослідження впливу ультразвуку на основні характеристики піни бісквітного тіста / Ю. А. Мирошник, Н. Е. Гончарова // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : збірник матеріалів ХІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених та студентів з міжнародною участю. – Одеса : ФОП Бондаренко, 2019. – С. 105–106.