Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30524
Title: Сучасні вимоги до забезпечення безпечності кондитерських виробів
Authors: Олексієнко, Наталія Валентинівна
Keywords: безпечність
борошняні кондитерські вироби
НАССР
мікроорганізми
канцерогенні речовини
консерванти
safety
flour confectionery
microorganisms
carcinogenic substances
preservatives
Issue Date: 2018
Citation: Олексієнко, Н. В. Сучасні вимоги до забезпечення безпечності кондитерських виробів / Н. В. Олексієнко // Інноваційні технології у хлібопекарському виробництв, Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі : матеріали Міжнародних науково-практичних конференцій, 11–13 вересня 2018 р. – Київ : НУХТ, 2018. – С. 105–107.
Abstract: Проаналізовано безпечність борошняних кондитерських виробів. Доведено доцільність застосування системи забезпечення безпекою (НАССР). Розробка і впровадження систем забезпечення безпечності, заснованих на принципах НАССР, на сьогоднішній день є законодавчою вимогою, тобто обов'язковою умовою для всіх операторів ринку, які вводять продукцію в обіг. The safety of flour confectionery is analyzed. The feasibility of using a security system (HACCP) has been proved. The development and implementation of security systems based on the HACCP principles is today a legal requirement, ie a prerequisite for all market operators who bring products into circulation.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30524
Appears in Collections:Тези доповідей ІПДО

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
safety.pdf330.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.