Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30553
Title: Стратегія Всесвітньої організації охорони здоров’я у галузі харчування та її реалізація у державній політиці України
Authors: Стеценко, Наталія Олександрівна
Keywords: здоров’я
ВООЗ
харчування
державна політика
оздоровчий харчовий продукт
health
WHO
nutrition
government policy
health food
ВОЗ
кафедра технології оздоровчих продуктів
Issue Date: 2019
Publisher: Science initiative “Universum”
Citation: Стеценко, Н. О. Стратегія Всесвітньої організації охорони здоров’я у галузі харчування та її реалізація у державній політиці України / Н. О. Стеценко // Proceedings of VI International scientific conference “Scientific achievements during the rapid technological development”. - December 20, Berlin, tredition GmbH. - 2019. - Р. 195-199.
Abstract: Проведено аналіз сучасних напрямів стратегічної політики Всесвітньої організації охорони здоров’я у галузі харчування. Показано, що уряди відіграють головну роль у формуванні здорового продовольчого середовища. Визначені заходи, за допомогою яких держава може стимулювати споживчий попит на харчові продукти оздоровчого призначення.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30553
ISBN: 978-3-7482-5424-9
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
german19.pdf425.64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.