Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30583
Title: Дослідження впливу технологічних факторів на формування структури оздоблювального напівфабрикату з піноподібної структурою із застосуванням камеді геллану
Authors: Сивній, Іванна Іванівна
Оболкіна, Віра Іллівна
Крапивницька, Ірина Олексіївна
Sivny, Ivanna
Obolkina, Vеra
Krapivnitska, Iryna
Keywords: оздоблювальний напівфабрикат
гелланова камедь
рослинні інгредієнти
суфле
структурно-механічні властивості
finishing semifinished
gellan gum
herbal ingredients
souffle
structural and mechanical properties
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2018
Citation: Сивній, І. І. Дослідження впливу технологічних факторів на формування структури оздоблювального напівфабрикату з піноподібної структурою із застосуванням камеді геллану / І. І. Сивній, В. І. Оболкіна, І. О. Крапивницька // Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві та Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі : матеріали міжнародних науково-практичних конференцій. – Київ : НУХТ, 2018. – С. 114-115.
Abstract: За результатами експериментальних досліджень доведено, що камедь геллану є високоефективним структуроутворювачем мікробіологічного походження. Встановлено доцільність її використання в технологіях кондитерських виробів, зокрема оздоблювальних напівфабрикатів з піноподібної структурою, з метою покращення споживчих властивостей та зниження витрат гелеутворювача.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30583
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
semifinished.pdf432.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.