Визначення вмісту естерів цукрози жирних кислот у харчових продуктах

Вантажиться...
Ескіз

Файли

Дата

2019

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

харчові добавки, естери цукрози, Е473, гідроліз, емульгатор, nutritional supplements, E473, sucrose esters, hydrolysis, emulsifier, кафедра харчової хімії

Бібліографічний опис

Ковальова, С. О. Визначення вмісту естерів цукрози жирних кислот у харчових продуктах / С. О. Ковальова, М. О. Пашкевич // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : матеріали VIІI Міжнародної науково-технічної конференції, 5-6 листопада 2019 р .– Київ : НУХТ, 2019. – С. 412-414.