Небезпека викидів харчових підприємств
Вантажиться...
Файли
Дата
2019
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Розглянуто питання, пов’язані з безпекою викидів харчових підприємств. Викиди викликають негативний вплив на здоров’я людей. Можуть провокувати різні важкі захворювання, наприклад, викликають астму, порушується дихання, можливий вплив на печінку. Запропоновані заходи для очищення повітря від викидів та зменшення негативного впливу.
Опис
Ключові слова
викиди, атмосферне повітря, безпека, харчова промисловість, emissions, air, safety, food industry, кафедра екологічної безпеки та охорони праці
Бібліографічний опис
Семенова, О. І. Небезпека викидів харчових підприємств / О. І. Семенова, Н. О. Бублієнко, В. О. Ясінська // Проблеми охорони праці, промислової та цивільної безпеки : збірник матеріалів Двадцять першої Всеукраїнської науково-методичної конференції, 18-20 листопада 2019 р. – Київ : КПІ, 2019. – С. 293–296.