Небезпека викидів харчових підприємств

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розглянуто питання, пов’язані з безпекою викидів харчових підприємств. Викиди викликають негативний вплив на здоров’я людей. Можуть провокувати різні важкі захворювання, наприклад, викликають астму, порушується дихання, можливий вплив на печінку. Запропоновані заходи для очищення повітря від викидів та зменшення негативного впливу.

Опис

Ключові слова

викиди, атмосферне повітря, безпека, харчова промисловість, emissions, air, safety, food industry, кафедра екологічної безпеки та охорони праці

Бібліографічний опис

Семенова, О. І. Небезпека викидів харчових підприємств / О. І. Семенова, Н. О. Бублієнко, В. О. Ясінська // Проблеми охорони праці, промислової та цивільної безпеки : збірник матеріалів Двадцять першої Всеукраїнської науково-методичної конференції, 18-20 листопада 2019 р. – Київ : КПІ, 2019. – С. 293–296.