Аналіз стану безпеки працюючих у харчовій промисловості

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Краткий осмотр (реферат): В статті наведено методику аналізу даних про стан виробничого травматизму у харчовій промисловості з використанням даних інформаційної системи «Повідомлення». Наведено основні характеристики цієї системи та її функціональні можливості. Запропоновано методичний підхід до аналізу виробничого травматизму, який базується на виявленні причин виникнення нещасних випадків, подій, які до них приводять, визначення найбільш травмонебезпечних професій у харчовій промисловості.

Опис

Ключові слова

травматизм, причина, подія, інформаційна система, traumatism, cause, event, information system, кафедра екологічної безпеки та охорони праці

Бібліографічний опис

Аналіз стану безпеки працюючих у харчовій промисловості / В. В. Майстренко, Ю. М. Лях, О. В. Євтушенко, Г. В. Демчук // Харчова промисловість. – 2019, № 25. – С. 133–140.

Зібрання