Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30811
Title: Perspective the use of goat milk in the production of soft milk cheeses
Authors: Kochubei-Lytvynenko, Oksana
Korolchuk, Irina
Yushchenko (Gonchar), Natalia
Kuzmyk, Ulyana
Frolova, Natalia
Pasichyi, Vasyl
Mykoliv, Ivan
Keywords: milk
молоко
soft cheeses
сир
spices
прянощі
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2019
Citation: Perspective the use of goat milk in the production of soft milk cheeses / O. Kochubei-Lytvynenko, I. Korolchuk, N. Yushchenko, U. Kuzmyk, N. Frolova, V. Pasichny, I. Mykoliv // Ukrainian Journal of Food Science. – 2019. – Volume 7, Issue 2. – Р. 250-263.
Abstract: Usage of spices will improve and diversify the taste and aromatic properties of goat milk cheeses, enrich them with a complex of biologically active substances, increase the yield of products and increase their stability during storage. Вживання прянощів поліпшить та урізноманітнить смакові та ароматичні властивості сирів з козячого молока, збагатить їх комплексом біологічно активних речовин, підвищить вихід продуктів та підвищить їх стійкість під час зберігання.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30811
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1.pdf1.7 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.