Дослідження впливу електромагнітного поля НВЧ на процес окиснення крохмалю пероксидом водню
No Thumbnail Available
Date
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Досліджено вплив електромагнітного поля НВЧ на технологічні умови окиснення картопляного крохмалю пероксидом водню з метою отримання модифікованого крохмалю із драглеутворювальними властивостями.
The effect of microwave electromagnetic field on the technological conditions of potato starch oxidation with hydrogen peroxide to produce modified starch with gelling properties.
The effect of microwave electromagnetic field on the technological conditions of potato starch oxidation with hydrogen peroxide to produce modified starch with gelling properties.
Description
Citation
Дослідження впливу електромагнітного поля НВЧ на процес окиснення крохмалю пероксидом водню / О. В. Грабовська, А. В. Уханова, О. С. Парняков, Н. І. Сабадаш // Цукор України. - 2008. - № 1. - С. 34-36.