We collect and process your personal information for the following purposes: Functional, Statistical

Дослідження впливу електромагнітного поля НВЧ на процес окиснення крохмалю пероксидом водню

No Thumbnail Available

Date

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

Досліджено вплив електромагнітного поля НВЧ на технологічні умови окиснення картопляного крохмалю пероксидом водню з метою отримання модифікованого крохмалю із драглеутворювальними властивостями.
The effect of microwave electromagnetic field on the technological conditions of potato starch oxidation with hydrogen peroxide to produce modified starch with gelling properties.

Description

Citation

Дослідження впливу електромагнітного поля НВЧ на процес окиснення крохмалю пероксидом водню / О. В. Грабовська, А. В. Уханова, О. С. Парняков, Н. І. Сабадаш // Цукор України. - 2008. - № 1. - С. 34-36.

Collections

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By