Якість свинини на ТОВ «Тернопільський м’ясокомбінат»

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В статті наведені результати моніторингу якісних показників свинини, яку переробляють на ТОВ «Тернопільський м’ясокомбінат» та дослідження впливу передзабійних та технологічних факторів на якість м’ясної сировини отриманої при забої свиней від різних господарств. Встановлено, що при 6 годинній витримці на базі передзабійного утримання худоби та при скороченні часу транспортування свиней від господарства до м’ясокомбінату, внаслідок мінімізації стресового впливу забезпечуються найвищі функціонально-технологічні властивості отриманої сировини.

Опис

Ключові слова

функціонально-технологічні властивості, м’ясо свинини, автоліз, рН, якість, передзабійна витримка, functional and technological properties, pork meat, autolysis, pH, quality, exposure before slaughter, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Якість свинини на ТОВ «Тернопільський м’ясокомбінат» / І. М. Страшинський, О. П. Фурсік, Р. О. Ришканич, О. В. Ромазан // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наукових праць. – Харків : ХДУХТ, 2019. – Вип. 1 (29). – С. 199–214.

Зібрання