Sewage treatment of wineries
Вантажиться...
Файли
Дата
2020
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
The characteristics of winemaking sewage are given. The basic methods of their purification are characterized: mechanical, physical and chemical. The advantages of using anaerobic-aerobic technologies are given, which will allow to increase the efficiency of the process by using biogas as an alternative type of fuel.
Опис
Ключові слова
sewage, purification, wineries, anaerobic-aerobic treatment, стічні води, виноробні підприємства, очищення, анаеробно-аеробна обробка, кафедра екологічної безпеки та охорони праці
Бібліографічний опис
Mostova, V. Sewage treatment of wineries / V. Mostova, N. Bublienko, О. Semenova // Передовые технологии в системах водоотведения населенных мест : материалы Международной научно-практической конференции, 12–3 февраля 2020 г. – Минск : БГТУ, 2020. – С. 203–205.