Sewage treatment of wineries

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

The characteristics of winemaking sewage are given. The basic methods of their purification are characterized: mechanical, physical and chemical. The advantages of using anaerobic-aerobic technologies are given, which will allow to increase the efficiency of the process by using biogas as an alternative type of fuel.

Опис

Ключові слова

sewage, purification, wineries, anaerobic-aerobic treatment, стічні води, виноробні підприємства, очищення, анаеробно-аеробна обробка, кафедра екологічної безпеки та охорони праці

Бібліографічний опис

Mostova, V. Sewage treatment of wineries / V. Mostova, N. Bublienko, О. Semenova // Передовые технологии в системах водоотведения населенных мест : материалы Международной научно-практической конференции, 12–3 февраля 2020 г. – Минск : БГТУ, 2020. – С. 203–205.