Вивчення кінетики зцукрювання крохмалю до мальтози шляхом застосування комбінацій ферментних препаратів
Вантажиться...
Дата
2006
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Встановлено кінетичні закономірності ферментативного зцукрювання кукурудзяного крохмалю в залежності від виду та походження ферментних препаратів та комбінацій їх сумісного застосування.
Kinetic conformities to law of enzymatic saccharification of corn starch are set depending on a kind and origin of enzymic preparations and combinations of their compatible application.
Kinetic conformities to law of enzymatic saccharification of corn starch are set depending on a kind and origin of enzymic preparations and combinations of their compatible application.
Опис
Ключові слова
крохмаль, мальтоза, ферментні препарати, зцукрювання, високомальтозний сироп, starch, maltose, enzyme preparations, scarification, hide maltose syrup, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, кафедра технології цукру і підготовки води
Бібліографічний опис
Гордійчук, Н. І. Вивчення кінетики зцукрювання крохмалю до мальтози шляхом застосування комбінацій ферментних препаратів / Н. І. Гордійчук, О. В. Грабовська, Н. І. Штангеєва, Є. В. Розборський // Цукор України. - 2006. - № 6. - С. 26-29.