Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3094
Title: Визначення висоти зони активного теплообміну у процесі сушіння пивних дріжджів у вібропсевдозрідженому шарі інертного матеріалу
Authors: Якобчук, Роман Леонідович
Яровий, Володимир Леонідович
Keywords: тепло-масообмін
пивні дріжджі
інертний матеріал
вібропсевдозріджений шар
коефіцієнт теплообміну
зона активного теплообміну
heat-mass exchange
brewer's yeast
inert material
vibro of pseudo liquefied a layer
coefficient of heat exchange
zone of active heat exchange
кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
Issue Date: 2012
Citation: Якобчук, Р. Л. Визначення висоти зони активного теплообміну у процесі сушіння пивних дріжджів у вібропсевдозрідженому шарі інертного матеріалу / Р. Л. Якобчук, В. Л. Яровий // Обладнання та технології харчових виробництв. – 2012. – Вип. 29, Т. 2.
Abstract: У статті наведено результати дослідження зміни температури теплоносія по висоті вібропсевдозрідженого шару інертного матеріалу при активній циркуляції його в об’ємі камери сушіння.
The article contains results investigations of changes in coolant temperature at an altitude of vibro of pseudo liquefied layer of inert material with an active circulationin the chamber to dryer.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3094
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Determining the height.pdf155.3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.